1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
211520hp2

Champions League är igång!

Igår spelades de första matcherna i Champions League-gruppspelet. Det bjöd på spänning och bra spel, men inga direkta överraskningar. Förutom FC Köpenhamn som lyckades hålla emot och spelade oavgjort mot Juventus.

PSG hade målkalas även om Zlatan inte nätade. Real Madrid visade Galatasaray att man är ett världslag, även om Casillas fick utgå redan efter en kvart. Moyes kunde andas ut, efter Manchester United spelade lika stabilt som vanligt. Och mycket mer därtill.

Ikväll är det dags för andra ronden och vi ser framför allt fram emot att titta på Arsenal och hur Özil klarar sig i sin nya klubb.

Champions League brukar kännetecknas som en av de bästa turneringarna i världen på klubbnivå. One Touch Travel erbjuder fotbollsresor till Champions Leaguematcher, allt efter ditt villkor och smak. Åk på fotbollsresa till Barcelona, London eller Milan och se ditt favoritlag ta sig an ett topplag. Dessutom går det utmärkt att kombinera din fotbollsresa med kulturupplevelser eller precis det du känner för. Bara fantasin sätter gränserna.