1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
F1OMRÅDET2

Formel 1 i Singapore

Efter Milano, Monza och Italien åker Formel 1 och Grand Prix vidare till ekvatorn och Singapore.

Vettel har sin seger att försvara från Monza, men också en personlig revansch eftersom han blev utbuad senast. Lyckas Vettel att vinna även Singapores Grand Prix skapar han stora möjligheter att ta hem hela Formel 1-VM, det blir fjärde året på rad i sådana fall.

Det som är lite speciellt med just Singapores Formel 1 är att den körs som ett nattlopp. Det enda i hela Grand Prix. Med andra ord: nya förutsättningar och en annorlunda upplevelse, en F1 resa utöver det vanliga.

Åker du på en F1 resa till Singapore kan du kombinera flera saker på en gång. På dagen kan du bada på stranden eller gå runt i den toppmoderna staden, på kvällen njuter du av F1.