1-800-987-654 admin@totalwptheme.com
Stamfordbridge Ok Att Använda

Chelsea – Englands sista hopp?

Ny vecka och nya Champions League-matcher. Ikväll spelar Chelsea mot Galatasaray på Stamford Bridge, en match som kan bli mycket spännande då första matchen mellan lagen slutade 1-1. Men mycket talar för att Chelsea går segrande ur striden.

Oavsett vem som vinner kommer mycket fokus läggas på Didier Drogba och hans återkomst till Stamford Bridge. Denna gång är han dock inte iklädd den blå Chelseatröjan, utan kommer med Galatasaray för att ta sig vidare till kvartsfinal. Och skräcken från Chelseas sida är förstås att Drogba glider på knä mot en hörnflagga, like good ol’ days, men att det denna gång är för Galatasarays favör. Men Mourinho har säkert ett ess i bakfickan och lär coacha Chelsea att gå ut hårt för att göra ett tidigt ledningsmål och därmed sätta press på Galatasaray. Att Chelsea kan försvara sig vet vi alla, framför allt efter den enastående semifinalmatchen mot Barcelona 2012.

Förmodligen lär Drogba inte heller möta fientlighet eller hat från Chelseafansen. Han är för älskad för det, istället lär han bli hyllad från den första minuten. Och Chelseafansens känslor lär förmodligen inte ändras, även om Drogba skulle vara orsaken till om de slås ut ikväll.

Ja, ingenting är omöjligt även om jag personligen tror på Chelsea. Shalke 04 står inför en betydligt tuffare uppgift mot Real Madrid då de ska hämta upp ett 6-1 underläge. Det ska till ett enormt mirakel för att tyskarna ska gå vidare, så där vågar vi redan nu säga grattis till Real Madrid!

Matcherna spelas ikväll med start 20:45.