Skip to Content

  Funderar du och ditt företag på att göra en konferensresa?

  One Touch Travel arrangerar upplevelseresor inom sport, mat & vin, träning & hälsa,
  underhållning och andra typer av företags- och gruppresor till en mängd olika destinationer världen över.
  Vi är en helhetsleverantör som skräddarsyr resor och arrangemang efter varje kunds önskemål och behov
  vilket leder till flexibla, kostnadseffektiva och minnesvärda upplevelser. Nedan finner du exempel på destinationer
  och aktiviteter som vi sedan anpassar efter just ditt behov. Låt dig inspireras!

  Upplev sport när den är som bäst - live! One Touch Travel har ett stort utbud av sportresor till hela världen. Vi anordnar prisvärda och skräddarsydda paketresor till matcher och lopp inom F1, golf, fotboll, ishockey och mycket mer.
  För de som vill maximera sportupplevelsen har vi på One Touch Travel under våra tio år i branschen etablerat ett gediget kontaktnät med klubbar, förbund och stall som bidragit till att vi kan erbjuda våra kunder VIP-arrangemang, meet & greet och träffar med dagens största sportstjärnor.

  Lär känna ett lands kultur genom mat och dryck. Vi på One Touch Travel erbjuder paketresor till världens alla kök, destillerier och vingårdar. Man kan lära sig mycket om ett lands kultur och historia från lokalbefolkningens råvaror, tillagningsprocess och kryddor. Under ett decennium har våra reseledare samlat på sig nyckelingredienser i form av kunskap om städers bästa restauranger, vingårdar, whiskydestillerier och kulinariska upplevelser.


  Kombinera resan med träning och hälsa. Investera i dina medarbetares hälsa och livsstil för att sänka kostnader och öka lönsamheten med mindre sjukskrivingar. Flera forskningsresultat visar på att träningsinsatser bidrar till en friskare arbetsplats där medarbetarna erhåller ett ökat välbefinnande, ”vi-känsla” och gemenskap på arbetsplatsen.
  One Touch Travel erbjuder elitsportstränare inom friidrott, kampsport och yoga som följer med er på resan.


  Vid en konferens eller kickoff brukar det vara extra uppskattat att prova på något nytt som bidrar till ett roligt event för stunden och en bättre gemenskap i framtiden. One Touch Travel erbjuder olika typer av upplevelser.
  Det kan exempelvis vara ett restaurangbesök med underhållning nere på stan, hoppa fallskärm, åka helikopter eller gå på musikal i London. Låt oss inspirera dig till din upplevelse.  Senaste nytt
24 Jul, 2015
Sommar i Sthlm

Man behöver inte resa långt för att uppleva nya saker. Här kommer åtta tips att göra i huvudstaden! Boulbar i Rålis – Om du tycker om sommar, solnedgång och boule med polarna är utomhusboule i Rålambshovsparken en perfekt dags- eller kvällsaktivitet. Under sommaren är detta den perfekta platsen för ett somrigt bouleevent, personalfest eller en mysig kick

Read More
30 Jun, 2015
Glad sommar!

Vi på One Touch Travel skulle vilja passa på att önska en glad sommar och tacka alla fantastiska kunder och samarbetspartners för en grymt kul vår och försommar! För att ni ska ha en så bra sommar som möjligt finns vi tillgängliga på kontoret hela sommaren för att koordinera våra grupper som är ute och reser.

Read More
25 Jun, 2015
Premier League 2015/16

Nu är det här. Biljetter till årets omgång av Premier League 2015/16. Säsongen inleds 8 augusti och håller på fram till den 15 maj. Manchester United har vunnit turneringen 13 av 23 gånger och John O’Shea har lika många titlar (hela fem stycken) – lika många som Robin van Persie, Ruud van Nistelrooy, Ian Wright, Alan

Read More