Skip to Content

  Funderar du och ditt företag på att göra en konferensresa?

  One Touch Travel arrangerar upplevelseresor inom sport, mat & vin, träning & hälsa,
  underhållning och andra typer av företags- och gruppresor till en mängd olika destinationer världen över.
  Vi är en helhetsleverantör som skräddarsyr resor och arrangemang efter varje kunds önskemål och behov
  vilket leder till flexibla, kostnadseffektiva och minnesvärda upplevelser. Nedan finner du exempel på destinationer
  och aktiviteter som vi sedan anpassar efter just ditt behov. Låt dig inspireras!

  Upplev sport när den är som bäst - live! One Touch Travel har ett stort utbud av sportresor till hela världen. Vi anordnar prisvärda och skräddarsydda paketresor till matcher och lopp inom F1, golf, fotboll, ishockey och mycket mer.
  För de som vill maximera sportupplevelsen har vi på One Touch Travel under våra tio år i branschen etablerat ett gediget kontaktnät med klubbar, förbund och stall som bidragit till att vi kan erbjuda våra kunder VIP-arrangemang, meet & greet och träffar med dagens största sportstjärnor.

  Lär känna ett lands kultur genom mat och dryck. Vi på One Touch Travel erbjuder paketresor till världens alla kök, destillerier och vingårdar. Man kan lära sig mycket om ett lands kultur och historia från lokalbefolkningens råvaror, tillagningsprocess och kryddor. Under ett decennium har våra reseledare samlat på sig nyckelingredienser i form av kunskap om städers bästa restauranger, vingårdar, whiskydestillerier och kulinariska upplevelser.


  Kombinera resan med träning och hälsa. Investera i dina medarbetares hälsa och livsstil för att sänka kostnader och öka lönsamheten med mindre sjukskrivingar. Flera forskningsresultat visar på att träningsinsatser bidrar till en friskare arbetsplats där medarbetarna erhåller ett ökat välbefinnande, ”vi-känsla” och gemenskap på arbetsplatsen.
  One Touch Travel erbjuder elitsportstränare inom friidrott, kampsport och yoga som följer med er på resan.


  Vid en konferens eller kickoff brukar det vara extra uppskattat att prova på något nytt som bidrar till ett roligt event för stunden och en bättre gemenskap i framtiden. One Touch Travel erbjuder olika typer av upplevelser.
  Det kan exempelvis vara ett restaurangbesök med underhållning nere på stan, hoppa fallskärm, åka helikopter eller gå på musikal i London. Låt oss inspirera dig till din upplevelse.  Senaste nytt
08 May, 2015
Ny krönika av Kåmark

Nu finns en ny krönika ute skriven av Pontus Kåmark. Här kommer ett smakprov… “E-Type’s Campione var den officiella låten under EM 2000.  Men den kommer nog ljuda både på arenor och i fest lokaler de närmaste veckorna. Ja då var det klart! Vilka som är mästare 2014-2015. Åtminstone i några av ligorna. Sitter och

Read More
24 Apr, 2015
Vinn två flygbiljetter!

Ni har väl inte missat våran tävling där man kan vinna två flygbiljetter med Singapore Airlines till Singapore?! Tävlingen håller på fram till den 29 april – Klicka här för att komma till tävlingen! 

Read More
23 Apr, 2015
Att göra i Singapore

Singapore är Sydostasiens minsta land men har trots sin storlek har staden otroligt mycket att erbjuda sina besökare. Landets speciella karaktär och stora utbud lockar turister från hela världen. Vare sig man åker till Singapore för shopping, mat, kultur eller natur så finns det något här för alla smaker. Här kommer några förslag som tips på vad

Read More